Over Remko Bakker

Een blog, een mooie volgende stap na het enige tijd doorzetten van andermans links via twitter (@remkobakker).

Als retail bank Product Owner, Product Manager en Project Manager heb ik veel ervaring opgedaan met vrijwel alle (klant)processen en bankproducten. Omdat ik dit bij een relatief kleine bank kon en kan doen heb ik niet alleen kennis van mijn eigen domein, maar weet ik hoe een bank als geheel werkt.

In dit blog beschrijf ik uitsluitend mijn persoonlijke mening.

Specialiteiten

Retail Banking, Betalingsverkeer, Open Banking, Risk Management, SEPA, Compliance, Debit en Credit Cards, Startups, EMV, PSD2, ATM, iDEAL, Maestro, MasterCard, Authentication.

Zie uiteraard ook mijn Linkedin profiel.

Remko Bakker

Remko Bakker

Een gedachte over “Over Remko Bakker

  1. Dear Remko,
    We’ve been in contact earlier when I asked you to kindly remove the link to the PDF of our Blueprint from your blog for copyright reasons. You’ve now put a link to our website, which is perfectly fine, but I think that the PDF file is still in your repository as it still shows up when searching for it: http://www.remkobakker.nl/wp-content/uploads/2015/09/EBACL_20150630_Blueprint_for_a_Pan-European_Instant_Payment_Infrastructu-.pdf
    Could I kindly ask you to please remove this file as well?

    Many thanks for your understanding,
    Andreas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *